NEVOBO

nevobo

Wat we doen?

Als bond willen we zoveel mogelijk mensen laten genieten van volleybal; actieve spelers, fans, maar ook scheidsrechters en trainers. Gevat in een officiële missie zeggen wij: De Nevobo is nationaal de autoriteit en bindende factor op het gebied van volleybal in al haar facetten. Zij maakt volleybal voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk door een op maat gesneden dienstverlening.

Ik onderneem graag samen omdat ...

Wij als echte teamsporters weten dat alleen samen echte resultaten geboekt kunnen worden.

Via moof.all deel ik mijn kennis en ervaring in ...

sport en onderwijs, uiteraard. Maar vooral ook in het zoeken van verbindingen en mensen in hun kracht zetten. Daar ligt mijn persoonlijke passie en mijn ambitie voor het onderwijzen, het verder brengen van mensen en organisaties. No one gets left behind.

Ik kom graag in contact met ...

Mensen met drive die op zoek zijn naar verbinding. Die iets willen betekenen voor anderen, voor een gezondere leefwereld. Sportieve mensen natuurlijk, maar ook mensen met een doel, een missie. Zodat we hier wellicht samen iets in kunnen betekenen.

Bedrijfsgegevens

Nederlandse Volleyball Bond
Rik Eisma
De Weerelt van Sport
Orteliuslaan 1041
3528 BE Utrecht
www.nevobo.nl

volley

1 reactie

  1. Adrie Achterberg op mei 21, 2020 om 1:32 pm

    Dank je wel Rik dat je direct na onze “live gang” een profiel hebt aangemaakt. Welkom op ons Moof.All platform en dank ook voor jouw toezegging om er samen de schouders onder te zetten!
    Graag hoor ik van je als er voortgang/nieuwe ontwikkelingen zijn met betrekking tot het Summer Beach Volleybal Circuit. Hopelijk is het jullie nog gegund om dit seizoen iets te mogen en kunnen betekenen voor alle beach volleybal liefhebbers.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.