BICKLS

Afbeelding10

Wat we doen?

Of het nou gaat om het uitvoeren van de sales activiteiten, met de voeten in de klei, of het geven van ongezouten advies: wij zijn sterk in sales en we houden er echt van.

In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in koude acquisitie, account management voor het MKB en in het trainen van sales teams. Welk commercieel vraagstuk je ook hebt; BICKLS weet raad.

Ik onderneem graag samen omdat ...

Er weinig zo interessant is als de verscheidenheid van de mens. De kleuren, smaken en meningen boeien mij. Ik vind het mooi om door anderen geïnspireerd te raken of om juist hele praktische dingen te leren.
Ook deel ik graag mijn eigen kennis en kunde, wanneer anderen daar iets aan kunnen hebben. 'samen' is de rode draad in mijn ondernemerschap, dus moof.all sluit hier perfect bij aan.

Via moof.all deel ik mijn kennis en ervaring in ...

Commerciele vraagstukken, de psychologie achter de juiste mindset en de kracht van overtuigen. Daarnaast ben ik een creatieve denker waardoor ik makkelijk en snel mee denk bij vraagstukken van anderen.

Ik kom graag in contact met ...

Mensen met een verhaal, een boodschap. En die dit met overtuiging weten te vertellen. Of mensen die juist hier naar op zoek zijn!

Bedrijfsgegevens

BICKLS
Berthy Blom
Huizermaatweg 584
1261 ZK Huizen
www.bickls.nl

Foto's

Ellen en Berthy gras

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.