Alfatech

aaa

Wat we doen?

Van kabels en draden, van elektriciteitsleidingen en hoogspanningsruimten, van opstelpunten en antenne-installaties. Alfatech zorgt ervoor dat jouw elektrotechniek en telecom werken. Altijd en op welke locatie dan ook.

Wij zijn er om aan die basisbehoefte te voldoen. Dat doen we met zeventig vakmensen. Voor diverse bedrijven in diverse branches: van retail tot automotive en van banken tot defensie. We werken daarbij multidisciplinair, integraal, veilig, betrouwbaar, flexibel en kwalitatief hoogwaardig. Met precisie, zoals je van techneuten mag verwachten.

 

Ik onderneem graag samen omdat ...

we van elkaar kunnen leren. Dat geldt voor de successen maar ook voor de valkuilen. Hierdoor hoeven wij niet allemaal het wiel opnieuw uit te vinden.

Via moof.all deel ik mijn kennis en ervaring in ...

de vorm van berichten plaatsen of te reageren op vragen van ondernemers.

Ik kom graag in contact met ...

mensen die energie halen uit samenwerken en elkaar helpen.

Bedrijfsgegevens

Alfatech BV
Anne Marie Boersema
Valutaboulevard 28
3825 BT AMERSFOORT
088-4506211

www.alfatech.nl

anne

1 reactie

  1. Adrie Achterberg op mei 26, 2020 om 8:23 am

    Welkom Anne Marie op ons platform en super dat je met de deelname vanuit Alfatech vanaf het eerste begin, samen met Moofpeople en de andere reeds aangemelde deelnemers, hier de spreekwoordelijke schouders onder wilt zetten! Je ziet dat we in de opbouwfase zitten, met als ultieme uitdaging om er gezamenlijk, met steeds meer deelnemers, een succes van te maken, zodanig dat wij met elkaar nog sterker staan bij toekomstige, impactvolle gebeurtenissen.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.