Hands-on bij Joost

Joost

Jonge Texelse ondernemer opnieuw aan de tekentafel

Joost Oldenburg is een jonge ondernemer op Texel. Naast een schoonmaakbedrijf, welke hij met zijn ouders runt, is hij ook sinds 2018 eigenaar van bij Joost, een groot grandcafé op Cocksdorp.

Zijn enthousiasme en passie voor zijn zaak en het horecavak, doofde wel eventjes op 15 maart.. Eventjes, zeggen we bewust. Want hij moest weliswaar de klap even verwerken, maar hij heeft onwijs grote stappen gezet daarna.

Hands-on team in actie

Vanuit moof.all vormden we het juiste team van specialisten. Joost's eigen Hands-on team.
Kennis van horeca, branding, ondernemerschap en sales werd tijdens brainstormsessies gebruikt om de plannen van Joost verder vorm te geven.  Hij heeft alle kwaliteiten in huis om de juiste keuzes te maken en hier naar te handelen.

Juist in uitdagende perioden is het fijn als anderen bijdragen aan jouw strijd, door er energie en inspiratie in te steken. Te luisteren en te adviseren. Oude rotten in het vak, creatieve denkers en dan de 'jonge honden mentaliteit' van Texelse Joost. Wat een mooi verhaal!

Welke stappen heeft Joost genomen?

1 juni gaat niet alleen zijn zaak weer open, Joost heeft zijn dienstenpakket uitgebreid.

Zijn appartementen zijn klaar voor de verhuur, iets wat hij al langer voor ogen had!  Wat een mooie aanvulling op bij Joost...

bij Joost geeft vanaf dan ook Fiets- en picknickpakketten uit, voor mensen die graag lekker willen genieten van de keuken van Joost,  maar dat liever in de natuur doen (waar afstand houden vanzelf gaat).

Ook is Joost samenwerkingen aangegaan met andere ondernemers van Cocksdorp. Want ook hier geldt : Samen is het nieuwe alleen!  Een groot gedeeld terras is hun ambitie en daarvoor werkt Joost nu samen met de gemeente. Duimen!

Wil je zien en ervaren wat Joost doet voor zijn gasten? Kom, zodra het verantwoord is, naar Texel en ontdek!

www.bijjoosttexel.nl

2 reacties

  1. Adrie Achterberg op mei 21, 2020 om 1:37 pm

    Dag Joost, goed om te lezen dat je “aan het doorpakken bent” op Texel. Wil je ons, bezoekers van Moof.All, af en toe op de hoogte houden van jouw resultaten en vooruitgang in de lokale samenwerking? Wie weet inspireer je hiermee – op meer dan 1,5 meter afstand – anderen! Ga zo door!

  2. Adrie Achterberg op mei 21, 2020 om 1:39 pm

    By the way Joost, maak ook nog even een bedrijfsprofiel aan bij Wie.All. Dan zien anderen ook daar dat jij actief bent op Texel. Wie weet leidt dit tot een bezoekje, als het toerisme weer veilig kan op jullie prachtige eiland!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.