De menselijke maat

Afbeelding1

Bezorgen tot aan de vrachtwagen

Wanneer maatregelen de menselijke maat aantasten, moeten we het hebben van de mensen die dit overschrijden. Die er boven gaan staan.

Vrachtwagenchauffeurs leven op en langs de weg. Na lange uren rijden hebben zij behoefte aan warmte, wat aanspraak, een warme maaltijd en een lekker kopje koffie. Dankzij coronamaatregelen wordt dit bijna onmogelijk gemaakt. Mensonterend eigenlijk, want besef je eens dat toiletten dicht zijn, tankstation horeca gesloten is en chauffeurs niet meer ergens naar binnen kunnen. Voor mensen die de hele dag onderweg zijn, zijn dit hele basale benodigdheden.

Chauffeurscafé Bolsward doet het!

Nynke Wijnia en Arie Rinsma van Chauffeurscafe Truckstop in Bolsward vonden dit onacceptabel. Zij besloten chauffeurs tegemoet te komen. Letterlijk! Zij bezorgen bij de vrachtwagen, via een elektrische step, warme maaltijden en maken, indien gewenst, een praatje.  Tevens stellen ze hun winkel en toiletten beschikbaar zodat chauffeurs zich hier kunnen opfrissen. Wij zijn trots op mensen als Nynke en Arie. En nog trotser dat ze klant zijn van Moofpeople en duidelijk gelijkgestemd zijn wat betreft onze do good missie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.